ÅTERVINNING I FOKUS

Minerals and Metals Recovering– Mireco AB är sedan starten 1978 ett återvinningsföretag. I enlighet med utfärdade miljötillstånd och ISO 14001 producerar Mireco AB produkter i ett cirkulärt kretslopp, vilket innebär att omvandla högkvalitativa produkter till nya högkvalitativa produkter utan att nyttja jordens resurser och därmed minska på miljöavtrycket.


I anläggningen i Fagersta i vackra Bergslagen finns möjligheten att ta emot och återvinna industriavfall och deponerat material från stål-, icke-metalliska-, kalk-, cement- och kemiska industrier. Framförallt närheten till flertalet elektrostålverk och industrier gör att Mireco AB kan ta hand om återvinningen av eldfast material, restprodukter, industriavfall och deponerat material. Vid anläggningen källsorteras även glas, trä, plast och brännbart material som skickas till Vafab Miljös återvinningscentral i Västerås.


Läs mer om våra processer, produkter och tjänster här.

VÅR AFFÄRSSTRATEGI

Vi strävar ständigt efter att använda teknik och innovation för att driva ett hållbart företag. För att uppnå vår affärsstrategi fokuserar vi på FNs hållbarhetsmål 2030;


Hållbar industri; vi driver hållbara affärsmodeller genom att generera och upprätthålla cirkulära process- och produktionsströmmar i vår anläggning.

Hållbar konsumtion och produktion; vi hjälper kunder att återvinna sitt deponerade material och avfall.

Bekämpa klimatförändringar; vi jobbar ständigt med att fullgöra våra åtaganden för att minska klimatpåverkan.

Anständiga arbetsvillkor; vi jobbar ständigt med hälso-och säkerhetsförbättringar bland våra anställda.

Globalt partnerskap; vi har kunder i Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Polen och lägger stort fokus på god kundservice med täta samarbeten och kundnära beslut.

VÅRT TEAM

Otto Reuterdahl

VD


Tel.: +4622317190

E-post: otto.reuterdahl@horn-co.de


Leif Gustavsson

Produktionstekniker mixverk

Torny Nilsson

Produktionstekniker

Jonas Persson

Produktionsledare


Tel.; +4622317190

E-post: info@mireco.se

Haben Tekea

Produktionstekniker

Åke Jansson

Produktionstekniker brikettverk

Agnetha Bengtsson

Ekonomi


Tel.: +4622317190

E-post: agnetha@mireco.se

Max Reuterdahl

Produktionstekniker

SAMHÄLLSENGAGEMANG OCH SPONSORSKAP

Vi tycker att det är viktigt att bidra både lokalt och nationellt för barn och vuxnas hälsa, utveckling, lärande och välbefinnande. Därför är vi med och sponsrar ett antal organisationer, projekt, initativ och stiftelser.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera